Boek een verblijf

Omgeving

HomePraktischOmgeving

Omgeving

In Bredene zijn alle troeven voorhanden om uw vakantie te doen slagen.

De sportievelingen kunnen hun hartje ophalen tijdens een verkwikkende wandeling of mooie fietstocht en tijdens een druilerige dag is er ook de nodige sportinfrastructuur voorzien.

Breng ook eens een bezoekje aan één van de plaatselijke musea om er de permanente collectie te bekijken of één van de vele tijdelijke tentoonstellingen te bewonderen. U kunt voor allerlei voorstellingen terecht in het meeting- en eventcentrum Staf Versluys (www.stafversluyscentrum.be).

Tijdens de vakantieperiodes is er in Bredene elke dag wel iets te beleven. Voor alle verdere info over sportmogelijkheden, openingsuren of een evenementenkalender, kunt u terecht op de site van Bredene of bij de Dienst voor Toerisme.

Bredene, centraal gelegen aan de Belgische kust is echter ook de ideale uitvalsbasis voor allerhande uitstapjes tijdens uw verblijf.

Camping ´t MassenhofCamping ´t MassenhofCamping ´t MassenhofCamping ´t MassenhofCamping ´t MassenhofCamping ´t MassenhofCamping ´t MassenhofCamping ´t MassenhofCamping ´t MassenhofCamping ´t MassenhofCamping ´t MassenhofCamping ´t MassenhofCamping ´t MassenhofCamping ´t Massenhof
Camping ´t Massenhof